background

Tuesday, April 26, 2011

Crumble- Galaxy of Love

Baju ni tuk bakal pengantin baru Suhaida (Jabatan Perangkaan).. Katanya nak wat baju nikah... dia ada bagi beberapa contoh tuk aku 'copy'... gambar yg diemailkan tu tak berapa jelas so aku buat mana kat mata aku nampak je lah.. but so far pas dia ambil baju dia tadi, dia suka plak.. Alhamdullillah... buat Su, Kak Dayang ucapkan SELAMAT PENGANTIN BARU.. Semoga Berkekalan hingga ke akhir hayat.... amin..



Thursday, April 21, 2011

My Gothic...

Finally, settle juga baju pengantin for emy bridal.... almost 2 weeks nak settlekan.. iyalah kalo tak, boleh jer siap awal tp desakkan keja di opis membuatkan aku dan rakan seperjuangan(kak lily) yg sama-sama menjayakan/menyiapkan/mengubahsuai warna lewat sedikit dari jadual asal.. (chewah.. )... asalnya mmg kami mati kutu.. nak naikkan warna.. bagi aku, i like to used black.. CONTRA mmg CONTRA.. tp Contra tu lah buat sesuatu yg malap akan naik .. so emy what is  the next project?? anyway thanks to kak lily kerana sanggup berkolaborasi dgn dayang... (cuma dyg tak puas bab patung... payung ni kurang mengancam... hehehehehheheh sexy less... ehhehehehe)


Saturday, April 9, 2011

KELAS SULAMAN MANIK & LABUCI (ASAS + SHIMMERING FLORAL) Batch 2/2011

Tarikh   : 9 April 2011
Tempat : Taman Lestari Putra, Seri Kembangan
Masa    : 9.00 am to 8pm... ehehehheheheheh 
Peserta : Roslily, Hartini, Siti Zubaidah, Fara, Noemi & Kamalia

Sebanyak 27 jenis jahitan diajar pada hari ni.. Bonus Bunga Rose.. inilah diantara gambar2 yg di snap pada hari kelas diadakan..










Rose Berinti

Baju Makcik Mila>> 1st time wat bunga ros ni.. cuma sajer letak intikat tgh2 rose tu(walhalrose takde inti p0n..)


Wednesday, April 6, 2011

Taman Bunga Sequin


Tuk Kak Kiah.. Sorry lambat upload.. hehehhehehehhe..

Sunday, April 3, 2011

Kelas Sulaman Manik & Labuci BATCH 2/2011

Kali ni aku cuba buat kat rumah aku pulak.. tp tempat terhad lah.. dalam 10 org camtu.. test dulu.. kalo okies.. aku nak beli meja makan yang besar punya!!! hehehhehehhehe.. so sapa2 yang berminat bolehlah menghubungi aku seperti didalam iklan aku ni..

* Ralat: DEPOSIT SEBANYAK RM70 HENDAKLAH DIBAYAR SEBELUM ATAU PADA 1 APRIL 2011

PESERTA YANG AKAN MENYERTAI KELAS SAYA NANTI:

1. FARA FAIZ(KUALA LUMPUR) - CONFIRMED
2. EMMA AKMAL(SERI KEMBANGAN)
3. ROSLAILI ISMAIL(PUTRAJAYA)- CONFIRMED
4. AZRIN (PUTRAJAYA)
5. NOEMI SALLEH (KAJANG)- CONFIRMED
6.SITI ZUBAIDAH (TAMAN LESTARI PUTRA)-CONFIRMED
7. HARTINI BINTI ISMAIL (PUTRAJAYA)-CONFIRMED
8. YASMIN (JPA)
9. UMMU SALAMAH (TAMAN LESTARI PUTRA)
10.LIA KAMALIA (PUTRAJAYA)-CONFIRMED

Friday, April 1, 2011

Adromeda

Ni tuk Makcik Mila.. Design ni atas permintaan anak sedaranya.