background

Monday, March 28, 2011

Crumble-Patty Notty Pinky

yang ni pulak baju anak Pn Latipah (Jabatan Perangkaan)..dia kata wat design simple but nice.. so here u are...

Royal Pinkies

Ni kesinambungan Royal Purplelicious versi Pink.. ni Pn Latifah (Jab. Perangkaaan, Putrajaya) yg punya..  asalnyer dia nak ada satu design crumble dari beaders lain.. tp masa aku buka booth jumaat lepas, dia ternampak baju yg aku pakai(Royal purplelicious) terus dia berkenan nak design sama cam aku nyer... hopefully dia suka. 


Thursday, March 24, 2011

Sunday, March 20, 2011

Crumble - Royal Purplelicious

hehehehehe.... ni yg dah lama terperap.. bru nak uploadler.... hehegegege


Saturday, March 19, 2011

Crumble

Baju kawan kak Zu (mantan pengasuh anak aku dulu).. ni baju keempat.. kain ni jenis crepe.. rasanya fragile sgt.. tp aku usahankan juga wat crumble.

Tuesday, March 15, 2011

Crumble

Crumble for Kak Kiah... Kak Kiah ni student aku yg blajar Kelas Sulaman Manik & Labuci batch 1.. masa hari kelas diadakan, awal2 lagi dia pass 2 baju kat aku.. dia siap pesan yg dia tak nak arcylic stone.. so, aku guna teknik crumble design II.. since colour baju dia p0n banyak warna, aku guna 3 jenis colour.. so kak kiah ni ler hasilnya...

Tuesday, March 8, 2011

Kirana Laling+Manjalara

Ni baju kawan Izareen.. dia minta aku jahit Kirana Laling + Manjalara.. so here u are..

Friday, March 4, 2011

Crumble-goldishredmumble

Mila (SPA-PK) nye aunty... dia nak simple.. dia kata takyah letak manik tabur.. nanti susah nak iron.. aku guna unique beads..