background

Sunday, January 30, 2011

Saturday, January 29, 2011

Bowling Tertutup SPA





Aku join tournament bowling ni just for fun.. sajer lepas gian.. without training, aku gah kan diri pi juga.. iyalah.. miggu sebelum ni mmg bz dengan jahitan manik & booth manik aku.. mmg tiada kesempatan tuk pi training.. tp alhamdullillah.. dapat gak aku nombor 10.. hehehehhehehe.. aku mmg tak harap apa2 sbb aritu mmg ramai gak player yg hebat2..
Lepas dari tournament, aku & my family pi makan kat Nandos.. bukan apa sekali pi beli untuk adik ipar aku yg mengidam nak makan Nandos( di kk tiada bah).. dah selesai makan kami pi Toy's r Us coz dah janji dgn Kayra nak belikan dia mainan.. dalam banyak2 toys, dia pilih guitar & periuk masakan for kids.. sempat gak dia pilih teether untuk airell.. sayang tul dia kat adik dia.. (aku doakan biarlah sampai mereka dewasa)... lepas dari sana, aku  pas Nandos yg dikirim tu kat Mizan(budak sabah yg satu opis dgn aku) dia nak balik sabah petang tu.. dari Alamanda kami pi shopping groceries kat Jusco Equine.. balik rumah trus "mengampai" penat gilak aku aritu...


Friday, January 14, 2011

Crumble-Asmaradana

For Pn Yati (regular customer)baju dia actually ada warna hijau sikit .. pn yati ni minta aku guna material banyak tuk colour hijau.. as per request.. (iyalah.. customer is always right..) so aku p0n ikut je lah.. hehehhehehe so sila lah cuci mata..